Ужас: Къде е косата на Луиза Григорова?! (ето как реагира мъжът й)

0

Луиза Григорова сама досъсипа косата си!

Истински ужас е косата на симпатичната иначе Луиза Григорова. Младата актриса никога не се е радвала на буйна и гъста грива, за каквато мечтае всяка дама, но все пак рядката й коса беше що-годе подредена и прилична. До днес. Днес Григорова показва нещо, което плаши.

Луиза Григорова
Косата на Луиза Григорова хептен оредя

Знаем, че Луиза се изруси, знаем и колко много това нещо вреди и изтощава косите. А в нейния случай тънката и рядка коса се е разредила съвсем. Дотам, че на места се виждат цели оголени части от скалпа й, коментират ужасени потребители в нета.

На Григорова обаче не й дреме, защото в противен случай поне би опитала да прикрие проблема с поставяне на модните екстеншъни, които освен да удължават, успешно сгъстяват косата. Причината на Луиза да не й пука, е мъжът й Мартин Макариев, за какъвто всяка може да си мечтае.

Макариев бил така отдаден и влюбен в жена си, че изобщо не виждал проблемът й с косата, довериха близки до тях. Според източниците Григорова така го е омагьосала, както нито една жена преди нея, дори фаталната Елена Петрова.

Знаем, че Мартин имаше афера с Елена, когато Луиза се появи в играта, но малката успя да го отмъкне само за себе си. И му роди прекрасния малък Бран.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.