Гаджето на Рачков дъртее: Анита Димитрова изглежда много по-зряла за годините си!

0

Анита Димитрова на Рачков определено не прилича на 22-годишна!

Изгората на Димитър Рачков – неприлично по-младата от него Анита Димитрова е започнала осезаемо да дъртее. Това забелязаха потребители в нета след последните й снимки. Да, факт е, че блондинката изглежда убийствено като тяло, че и лице, но не и за нейните години.

Анита Димитрова
Анита Димитрова с топ форми, но поне за 35-годишна жена

Тя е едва на 22 лазарника, но изглежда далеч по-зряла във физиономията. Вероятно това се дължи на ранните пластики, които си е правила, защото всяка от тях си казва думата – може и да изпъва лицето, но му придава по-грубоват и „възрастен“ облик.

За разлика от нея, бившата на Рачков Мария Игнатова, се радва на някак детско излъчване, макар да е на 43 години. Това обаче вече си е и до чар и вътрешна харизма.

„Да, бе! Като я погледнеш тази Анита и си викаш – браво, топ манекенка. Но със сигурност й даваш не по-малко от 35 годинки. А то какво – тя на 22?! Абсурд! Че на тази възраст трябваше още да прилича на дечко“, пишат из нета.

Други пък коментират, че ако Димитрова наподобяваше момиченце, още повече нямаше да си отива с Рачков, който почти успешно може да й се цани за татко. Друг е въпросът дали двамата са още двойка, защото отдавна не са се вясвали никъде заедно, а Анитка пуска снимчици из шикозни места, но сама.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.