Поли Генова още не може да смъкне килограмите от второто раждане

0

Неравна битка с килограмите води певицата Поли Генова. Звездата ни от „Евровизия“ още не може да възстанови формата си отпреди раждането и това сериозно пречи на самочувствието й, разкриват нейни познати.

Поли е майка на две деца. Заради малката разлика помежду им, певицата така и не успя напълно да възвърне предишната си фигура. Първородния си син Даниел Генова роди през 2019 и 2 години по-късно отново забременя.

5 месеца след раждането на малката Леа Катрин, Поли още не може да влезе във форма – има коремче и е закръглена, както когато беше бременна.

„Не мога да пазя диети, трудно ми е. Нямам време и за спорт, тъй като покрай грижите за Дани и Леа ми е доста натоварено, а и все пак имам и немалко професионални ангажименти“, оправдавала се Поли пред познати.

За щастие бащата на децата й Джоузеф Шардън не се притеснявал от заоблените й форми. Миналата година холандецът й предложи брак и Поли прие, макар да смята, че решението на Джоузеф е било продиктувано от клипа към песента й „No more“, в който двамата влязоха в ролята на младоженци.

Може би и по тази причина сватба все още няма. Или пък Поли просто чака да поотслабне малко…

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.