Хитрата Анита не спира да цоца оглупелия Рачков! (приятели му се смеят)

0

Димитър Рачков не се е държал така безумно, докато беше с Мария Игнатова!

Димитър Рачков не се е разделил с своята Анита, както се предполагаше наскоро. Двамата са още заедно, за лош късмет на комика, както вече се майтапят негови познати. Причина за изказванията им е фактът, че неприлично по-младата от него Димитрова не спирала да го цоца. А оглупелият от кризата на възрастта Рачков харчел ли харчел, за да я задоволи.

Димитър Рачков
Димитър Рачков буквално е оглупял по младата блондинка

Сега например двойката е в Дубай и дори публикува своя романтична снимка за доказателство, че искрата още гори. Че как няма да гори като има бол пари за пръскане?!… Рачков и Анита се щракнаха в заведение в Емирството, от което се вижда красива гледка с небостъргачите на Дубай.

Не можем да не отбележим, че докато бе с Мария Игнатова, а това беше повече от девет години, Рачков никога не се е излагал така – да се фука къде пътува, къде яде и пие. Анита обаче явно е далеч по-суетна и най-вече меркантилна, колкото и той да си затваря очите и да твърди противното.

„Рачето не иска да го вярва, сам се заблуждава, защото е влюбен. Но и олигофрен ще осъзнае защо това момиче е с него. Може да й бъде баща, а и не е Ален Делон като визия. Представете си ги двамцата ако той: първо – не беше известен и второ – нямаше пари и връзки. Не можете, нали?!“, смигват източници.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.