Победителят Зоран от „Сървайвър“ шокира: Със Силвия бяхме пред раздяла! (виж още)

0

Силвия Петкова и Зоран Петровски за малко да се разведат!

Зоран Петровски спечели снощи култовия пореден сезон на „Сървайвър“. Освен с това, че бе най-добрият в риалитито, македонецът е известен и с това, че е съпруг на Силвия Петкова. Двамата са заедно от доста време, имат и едно дете. Преди него чаровната актриса бе обвързана за известен период с Калин Врачански.

Силвия Петкова
Силвия Петкова щастлива днес до мъжа си

Краят на връзката й с Врачански идва по нейно желание, а той е съсипан и му трябва време, за да го преодолее. Петкова обаче вече е на крилцата на любовта със Зоран, който ще стане спътник в нейния живот. Но макар да се обичат лудо, двамата са били пред раздяла и това призна самият Зоран в предаването.

Той обясни и причината за това, а тя се оказа не друга жена, а прекалено многото му работа. „Постоянно работех, почти не се вясвах вкъщи, със Силвия не се виждахме на практика. Това започна обаче да тежи на връзката ни, започнахме някак да се отчуждаваме и осъзнах изведнъж, че рискувам наистина да я изгубя. Не исках това, не исках да се лиша от семейството, което обожавам, а детето ми да расте с родители в развод“, каза Зоран.

Днес Силвия Петкова е изключително горда и щастлива от победата му, още повече, че не е играл със стратегии и хитрост, а със сърце в „Сървайвър“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.