Погледът го издаде: Стефан не е и наполовина влюбен в Гала, колкото тя в него! (СНИМКА)

0

Влюбената Гала обаче не може да улови знаците, които Стефан несъзнателно й дава!

Макар да е прехвърлила 50-така и макар да е вече от години със Стефан Николов, Гала не е престанала да гледа на него с очите на крайно влюбена гимназистка. Явно е съдба, но водещата на „На кафе“ като че ли се пристрастява е повече към мъжа си с всеки следващ ден.

Гала
Гала винаги е изглеждала по-обичащата в тази връзка

Тя постна снимка от празничните дни в мрежата, на която е с Николов. Двамата са в красива градина, седнали на зелената тревичка, а зад тях е цъфнала магнолия. Абе, идилия ли бе да я опишеш…

Разликата тук обаче и това, което направи впечатление на потребителите, са физиономиите на Стефан и Гала на кадъра. Докато плевенчанката изглежда упоена от щастие и любов, то за Стефан далеч не можем да твърдим същото.

Погледът, Николов, погледът…

Николов е поставил ръката си на рамото на блажената Гала и я целува по челото. Погледът му обаче го издава моментално. Вместо в мига на целувката инстинктивно да затвори очите си, както правят всички влюбени, той най-спокойно и някак разсеяно гледа право пред себе си. Със слънчеви очила е, но шарещите му очи личат ясно.

„Горката Галка, толкова е хлътнала по този неин Стефан, че със сигурност не може или не иска да улови знаците. А и още от началото тя беше по-обичащата, просто й личеше. Сигурна съм, че ако не беше славата и връзките й, тоя отдавна да я е сменил“, коментира потребителка в нета.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.