Виктор Стоянов се оказа автоманиак! Вижте за каква тупалка даде целия си хонорар от „Ергенът“

0

Освен ценител на женската красота, Ергена Виктор Стоянов се оказа и автоманиак, видя Kliuki.bg. Най-желаният мъж в България се е влюбил в чисто нова спортна кола, която тези дни тества, докато бе на почивка в Холандия.

Става въпрос за Renault R.S Trophy-R, с базова цена от 55 000 евро – толкова мечтана от Виктор, колкото Ролекс – от Виктория Капитонова. След тест драйва и любителския дрифт Стоянов бил твърдо решен и капарирал тупалката, разкриха наши източници.

Разбира се, вложената сума не е от спестяванията му като фитнес инструктор, нито пък от помощите, които в момента взима от Бюрото по труда. Говори се, че Виктор е взел баснословен хонорар от шоуто, какъвто досега не е регистриран в историята на риалити форматите.

Както е известно, в началото фитнес инструкторът не е искал да участва в предаването. Той неколкократно отказвал на продукцията, но… когато нещо не става с пари, става с много пари. В крайна сметка, Виктор не успял да устои на неприличното предложение и приел.

Според слуховете хонорарът му щял да стигне да си купи поне две такива спортни коли. В същото време нито едно от момичетата не е получило сума срещу участието си.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.