Шампион! Четвърта жена ражда пето дете на Благо Джизъса

0

Благой Георгиев прави пето дете, а майката отново е различна!

Плейбоят Благо Джизъса е напът да постави рекорд сред футболистите по брой наследници. До този момент бившият национал има четири деца, но отскоро работи за пето.

Благой Георгиев се раздели със Златка Райкова само преди броени месеци, а вече иска още едно дете. Причината е, че новата му изгора е още много млада и за да я задържи в живота си, ще трябва да й направи бебе.

Жената до Благо е с над две десетилетия по-малка от него, но това не притеснява влюбените. Двамата изживяват бурна любов в Бали и работят за бебе.

По всяка вероятност съвсем скоро Джизъса ще се озове с ново дете, което ще бъде от четвърта негова жена. Той има син и дъщеря от Христина Витанова и по един син от Есмер Омерова и Златка Райкова.

Въпреки всички деца, които е направил, Благой до този момент е бил женен само веднъж. Неговата избраница беше майката на третото му дете рускинята Есмер.

В светските среди обаче не вярват, че Джизъса ще спре с жените и децата дотук. Той е още само на 40 г. и има доста време пред себе си, за да стане абсолютен рекордьор по сексуални партньорки.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.