Мариана Векилска изпадна в дупка: Не може да свърти мъж до себе си! (виж още)

0

„Ами да си намали претенциите – нито е Анджелина, нито Опра“, шушукат запознати!

В същинска дупка, съчетана с криза на годинките, е изпаднала Мариана Векилска, която само преди дни чукна 48 лазарника. За ядовете й разкриха близки до нея източници, според които проблемите на водещата са основно два – дебелина и липса на мъжки ласки.

Мариана Векилска
Мариана Векилска яко го закъса за любов

Виждаме, че отдавна вече Мариана, която някога (ама много някога) е била дори манекенка, сега е с визията на добре гледана лелка. Тя не спира да води неравна борба с килограмите като дори се цани и за инструктор по йога, но уви… Даже някои от клиентите й се чудят как така точно тя води йога с тази визия?!

Оттам явно идва и проблем номер две – Векилска от много време насам не може да си намери мъж. След развода със Симеон Колев и аферата с Калин Врачански, който явно просто я ползва за малко, тя е твърдо сингъл. Трудно преживяла разочарованието от Калин, но от тогава мина доста време.

„При Мариана проблемът е, че се взима по-сериозно, отколкото трябва. Прави се на важна, а това отблъсква мъжете. Да не говорим, че с тези натежали годинки и килограми трябва да си направи равносметка и да намали претенциите, че хептен никой няма да я вземе. Нито е Анджелина, нито е Опра“, шушукат източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.