Бившият на Златка Райкова на седмото небе от раздялата й с Благо!

0

Георги Валентинов злорадства, че нещата между Златка и Благой не потръгнаха!

ММА боецът Георги Валентинов, когото Златка Райкова унизи преди 4 години, като спеше с Благой Георгиев зад гърба му и в крайна сметка го заряза заради бившия футболист, сега е щастлив.

Жоро най-после се чувства отмъстен, защото Благо е постъпил със Златка по начина, по който тя с него. Това го кара да смята, че възмездие на този свят има.

Преди да му открадне гаджето, Джизъса даже беше в приятелския кръг на Жоро. След това Благой даже се страхуваше да се появи пред ММА боеца, за да не бъде пребит.

Не е тайна обаче, че с Благо не е единствената изневяра на Златка спрямо Георги. Малко преди това тя е спала с брата на Борис Дали.

В момента Благо е новата си изгора в Бали. Златка също има нов мъж до себе си, с когото твърди, че е щастлива. Детето им остана в България при майката.

Припомняме, че Георги предложи брак на Златка на сцената на „Като две капки вода“, а по същото време тя вече му е изневерявала с Благо. Само след месец истината се разбра и се стигна до раздялата им, а спортистът се скъса да говори против тях пред медиите.

Източник: Lupa.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.