Виктория Капитонова плаши със затвор зрители на „Ергенът“! Вижте защо

2

Публичният хейт дойде в повече на рускинята от „Ергенът“ Виктория Капитонова. След последните няколко епизода, в които инфлуенсърката се показа като дълбоко меркантилна, пресметлива и двулична, интернет буквално бе залят от негативни коментари и обиди по неин адрес. А някои стигнаха й по-далеч.

Капитонова се оплака, че „разни дами“ във Фейсбук агитирали Виктория публично да бъде линчувана заради поведението си в шоуто или направо да я „убият с камъни“.

„За подобни заплахи за убийство може да получите години лишаване от свобода и огромни глоби. А тези смели дами по групичките във Фейсбук явно забравят, че се намират в реалния живот и могат да понесат реални последици заради техните изказвания“, размаха пръст Виктория.

И припомни: „Да не забравяме, че телевизията си е телевизия и ние в случая сме „актьори“ на бТВ, защитени по закон. Това, че сме в конфликт с един участник от предаването, не дава право на никого да ни напада. Ако искате светът да е по-добър, започнете със себе си“, призова Капитонова.

Словесното й излияние нямаше особен ефект върху хейтърите й и техните обиди не намаляха, а меметата, в които й се подиграват, се множат с всеки изминал ден.

По-рано днес Виктория Капитонова заключи профила си в Инстаграм.

Източник: Инстаграм
Източник: Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара
  1. Ирена Николова казва

    А въпросната Капитанова дали е направила някакъв разбор на своето поведение и отношение към Александра.Тя многократно употреби епитети и обиди(с психическо разстройство,луда и т.н.) срещу Гърдева,което също е подсъдно.

  2. Гост казва

    Много пошла, злобна интригантка, алчна сметкаджийка до последно. Тя няма нищо човешко. Видяхме че живее оскъдно, показа си апартаментчето. Озлобила се е и е готова на всичко, но е изпуснала влака, на 27 вече и тя е бита карта.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.