Благо Георгиев готви сватба

2

Футболната легенда Благо Георгиев се подготвя за сватба. Това се носи из светските коментатори у нас. Благой има вече 4 деца от три различни деца.

От пътвата си любов Христина има син и дъщеря. След което в Русия се ожени за красавицата Есмер, от която има малък син. И с двете дами, обаче последва бурна раздяла. След това Благой започна връзка с модела и инфлуенсър Златка Райкова, с която се превърнаха в една от знаковите светски двойки тук в България.

Двамата имат и син, с който често позираха за снимки. Благой е известен с много неща, плейбой, религиозен, с времето се превърна в един от футболистите с най-много татуировки. А скоро може би ще стане и този с най-много деца.

След като спазиха мълчание за известно време, вече Благо и Златка са разделени, изтрили са общите си снимки, а за новата любов на футболиста вече упорито се говори, че е друга много по-млада плеймеитка Таня. Златка пък демонстрира безразличие към коментарите и като много светска личност, вече е сред най-често срещаните по заведенията звезди, заедно с много други в шумни компаниии. Те отдавна харесва звездния живот и често демонствира самочувствие.

Бивша на Благо

Благо се ее оттеглил с малдата девойка в имението си в Бали, където празнува Великден анскоро, а също и често води там децата си. Мнозинма прогнозират, че Благой скоро пак ще е баща, говори се за бъдеща сватба и бебе, с което да задържи за по-дълго младата си любима до себе си.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара
  1. Росен казва

    Хахахахаааааааа

  2. Буба казва

    Благой има вече 4 деца от три различни деца.😁😁😆😆😆 Къде Ви е редактора?

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.