Истината: Георги Парцалев жертва на коварен рак от Чернобил! (тъжни разкрития)

Истината: Георги Парцалев жертва на коварен рак от Чернобил! (тъжни разкрития)
Гласувайте за статията

На Георги Парцалев му било тежко, че приятели се страхуват да го видят!

Вечният любимец на цяла България, великият Георги Парцалев, никога не е имал СПИН, както се е твърдяло още по соца. Тази клюка допълнително огорчава и съсипва големия актьор, който си отива от този свят през 89-та година. Но не от СПИН-а, а от коварен и много тежък рак.

Георги Парцалев

Великият Георги Парцалев няма да бъде забравен!

За това разказа актрисата Латинка Петрова, която си спомни за своя приятел на поредната годишнина от аварията в Чернобил, случила се на 26 април, преди вече 36 години. По онова време радиацията е толкова тежка, че милион българи се разболяват от ракови заболявания и губят живота си. Сред тях е и незабравимият Парцалев.

Латинка Петрова се вижда с него в болницата, броени дни, преди той да си отиде от света. Тогава обаче не се сбогували, защото самият той не вярвал, че ще умре, надявал се да се изцери и да продължи живота и работата си за хората.

„Помня, че си беше свалил пръстените, защото му падаха, толкова беше отслабнал, приличаше на скелет. Държеше ги в ръката си, защото не искаше да ги загуби. В стаята до него тогава беше Патриарх Максим, а Парцалев се чудеше какво е станало, та този свят човек да се окаже в болница.

Няма да забравя как ми показа тогава здравния си картон и ми се усмихна: „Виждаш ли, нямам СПИН!“. Мъчно му беше, че хората странят от него и дори приятели не смеят да дойдат и да го видят заради страха“, спомня си Петрова.

От същата болест като Георги Парцалев си отива и единствената му истинска любов Анастасия, която тогава е била студентка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар