Зрители в хор: Кандидатките за „Ергенът“ да минават задължителен психотест! (виж още)

Зрители в хор: Кандидатките за „Ергенът“ да минават задължителен психотест! (виж още)
Гласувайте за статията

Прегледи за всички в „Ергенът“, настояват зрителите!

През задължителен психотест и обстоен разговор с психиатър или най-малкото психолог, да минават кандидатките за „Ергенът“. За това настояват вкупом зрители на формата, разбрали, че се готви вторият сезон на предаването.

Ергенът

Бързо всички от „Ергенът“ на психолог!

Според тях първият е пълен резил и представя жените в България в светлина, която те кара да възкликнеш: „Пази Боже!“. Знаем, че самото риалити е международна продукция, която е излъчвана в множество страни по целия свят. Такова чудо обаче никъде не е било, коментират зрители.

„Гледала съм „Ергенът“ в Латинска Америка – същият формат, но с друго име. Ами коренно различно беше, момичетата бяха на ниво, въпреки горещия нрав на латиносите. Нито веднъж не дадоха такава селяния, такъв резил и такова женско падение, на каквито се нагледахме тук“, възмущава се потребителка в нета.

Болшинството пред екраните визират истеричния и видимо неуравновесен нрав на Благовеста Бонбонова, която все повече започва да се държи като неадекватна. На мушка е и злобата на Виктория Капитонова, както и „свекървенското“ досадно поведение на Людмила.

За момента мразената от всички в имението Александра Гърдева е тази, която, според мрежата, отсрамва продукцията и се държи достойно. Марта също, а Деница Дишкова в началото се представяла добре, но после започнала също да изкукуригва.

„Психотест и това е! Няма да им гледаме ненормалниците месеци наред“, настояват зрители.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар