Мъж на повикване! Ергенът Виктор ощастливи колежка на майка си

Мъж на повикване! Ергенът Виктор ощастливи колежка на майка си
Гласувайте за статията

Виктор Стоянов е много търсен след шоуто, възрастните жени също са му фенки!

Ергенът Виктор е бил желан мъж още преди да стане известен, но сега фенките му се увеличиха още повече. Сред тях има и много възрастни жени, който си падат по него.

Една от тях е поискала лична среща с фитнес маниака. Става въпрос за колежка на майка му, която имала парти и искала Виктор да й подари роза. Тя помолила майката на Ергенът и той цъфнал в офиса, с което ощастливил жената.

Виктор е известен като мамино момченце. Той изпълнява всичко, което майка му му каже. Може би затова още е ерген, все пак една жена трябва да мине одобрението на свекървата, за да влезе в живота му.

Не е тайна, че майката на Виктор е най-важната жена в живота му. Именно тя е причината той да стане звезда, тъй като тя му е дала съвета да приеме предложението на Нико Тупарев и Радо Тушев.

По принцип е известно, че Виктор си пада по по-възрастни жени, така че едва ли му е било неприятно да подари роза на колежка на майка му. Видя се и в предаването, че има афинитет към по-големите от него, като например Марта, Александра и Деница.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар