Вижте кое е гаджето на Благо Георгиев! Полина Спасова се оказа певица с 20 години по-малка от Джизъса! (+СНИМКИ по бански)

1

Най-накрая стана ясно коя е новата изгора на Благой Георгиев, заради която заряза плеймейтката Златка Райкова и невръстния си син. Момичето се казва Полина Спасова и е с 20 години по-млада от ексфутболиста.

Полина Спасова - гаджето на Благо Георгиев
Полина Спасова – гаджето на Благо Георгиев

Поли произхожда от заможно велинградско семейство. Именно баща й е този, който ще плати целия масраф за предстоящата им сватба, а според запознати и пак той е поел разходите им в Бали, където живеят от месец.

Полина Спасова е завършила училище едва преди няколко години. Занимавала се е пеене професионално, но според запознати вече е загърбила таланта си.

Преди Джизъса е имала само един сериозен приятел на име Даниел Гигов, който в момента следва в Техническия университет в София и се занимава с мотокрос. Двамата са се разделили отдавна, а преди няколко месеца Поли се запознава с Благо във фитнес залата, пише „Телеграф“.

Полина Спасова с бившето си гадже
Полина Спасова с бившето си гадже

Успява така да я омае, че да забрави за връзката му със Златка Райкова и всичките му 4 деца от различни жени.

За да не се чувстват притиснати от медийното внимание, решават да избягат в Бали, където са отседнали в 5-звездна вила за няколко хилядарски на месец. Повече подробности за райското местенце ТУК.

Междувременно родителите на Поли Спасова са се заели с подготовката на сватбата, която ще се състои в един от хотелите им във Велинград.

Поли Спасова има хубаво тяло
Поли Спасова има хубаво тяло

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. Гери никол казва

    Спри да караш модераторите да блокират хората, които пишат коментари с истината ма завистлива, дебела, проскубана краво. Искаш да скриеш истината, но не можеш и те е яд, защото в реалния живот, не ставаш за нищо, а и си яко грозна, тъпа и смотана.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.