Есмер се надсмива над Благо: Аз тъна в пари, а той сменя памперс след памперс!

Есмер се надсмива над Благо: Аз тъна в пари, а той сменя памперс след памперс!
Гласувайте за статията

Есмер Омерова се смята за късметлийка, че Благо Георгиев вече не е в живота й!

Една от многото жени на Благо Джизъса е доволна от факта, че той вече не е в живота й. Това е Есмер Омерова. Всъщност рускинята е единствената, която успя да „излъже“ Благой да се ожени за нея.

Двамата са разведени от 4 години и имат син на име Елай. След развода бившият футболист напусна Русия, а сега покрай войната пътуването до там стана много трудно. Затова Джизъса не е виждал детето си от много дълго време.

Днес Есмер е повече от щаслива. Тя е обвързана с треньора по бокс Макс Давидов, чиито родители тънат в пари. Това предполага, че рускинята живее в лукс и охолство.

През това време Джизъса също живее охолно, но е в очакване на бебе номер 5. Той продължава да прави деца, което в крайна сметка се оказва фатално за връзките му.

Благо бил от мъжете, които не понасяли да гледат една жена като домошарка, а това неизменно се случвало, когато жената до него стане майка. Освен това и сексът намалявал, което за него вече е фатално.

Есмер дори се хвалела пред приятелки, че е успяла хем да одруса Благо за голяма издръжка, хем да си намери богаташ.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Есмер се надсмива над Благо: Аз тъна в пари, а той сменя памперс след памперс!”

  1. Blondie

    май 11. 2022

    Есмер произхожда от семейство, което може да купи цяла България, барабар с хотелите на новата шматка на Благо. Тъпчото изтърва златната рибка , баща и щеше да му цепне отвора безмалко, защото нашенския не може да си държи вдигнати гащите 🙂

Добавете коментар