Истината: Георги Парцалев жертва на коварен рак от Чернобил! (тъжни разкрития)

0

На Георги Парцалев му било тежко, че приятели се страхуват да го видят!

Вечният любимец на цяла България, великият Георги Парцалев, никога не е имал СПИН, както се е твърдяло още по соца. Тази клюка допълнително огорчава и съсипва големия актьор, който си отива от този свят през 89-та година. Но не от СПИН-а, а от коварен и много тежък рак.

Георги Парцалев
Великият Георги Парцалев няма да бъде забравен!

За това разказа актрисата Латинка Петрова, която си спомни за своя приятел на поредната годишнина от аварията в Чернобил, случила се на 26 април, преди вече 36 години. По онова време радиацията е толкова тежка, че милион българи се разболяват от ракови заболявания и губят живота си. Сред тях е и незабравимият Парцалев.

Латинка Петрова се вижда с него в болницата, броени дни, преди той да си отиде от света. Тогава обаче не се сбогували, защото самият той не вярвал, че ще умре, надявал се да се изцери и да продължи живота и работата си за хората.

„Помня, че си беше свалил пръстените, защото му падаха, толкова беше отслабнал, приличаше на скелет. Държеше ги в ръката си, защото не искаше да ги загуби. В стаята до него тогава беше Патриарх Максим, а Парцалев се чудеше какво е станало, та този свят човек да се окаже в болница.

Няма да забравя как ми показа тогава здравния си картон и ми се усмихна: „Виждаш ли, нямам СПИН!“. Мъчно му беше, че хората странят от него и дори приятели не смеят да дойдат и да го видят заради страха“, спомня си Петрова.

От същата болест като Георги Парцалев си отива и единствената му истинска любов Анастасия, която тогава е била студентка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.