Алекс Петканова заприлича на плашило, ребрата й се виждат… ужас!

Алекс Петканова заприлича на плашило, ребрата й се виждат… ужас!
Гласувайте за статията

Александра Петканова е много далеч от секси, за каквато се смята!

Манекенката и псевдорепортерка Алекс Петканова преживява тежки дни и това си личи по външния й вид. Някога тя изглеждаше като човек, а сега от този човек сякаш е останал само един скелет, покрит с кожа.

Вярно е, че манекенките трябва да бъдат слаби, но когато започнат да плашат с външния си вид, определено нещо не е наред. Затова Александра трябва да вземе спешни мерки.

На последната публикувана от нея снимка се вижда съвсем ясно, че личат ребрата й, което е грозно. Толкова е слаба, че вече няма как да мине за секси.

Петканова може да послужи за мостра срещу това каква не трябва да бъде една жена. Определено не бива да е толкова кльощава, това е грозно, както и да го погледнем.

Възможно е прекомерната й слабост да е вследствие на тежките моменти, които изживява в последните месеци. Двамата с Даниел Петканов се разведоха, макар да продължава да носи фамилията му.

Алекс има и дете за отглеждане, а без мъж до нея определено е тежко. Освен това възрастта й не е чак толкова голяма (29 г.) и не всеки може да понесе резвод на тези години.

Може би всичко това се отразява на визията й и затова е заприличала на плашило, съставено от кожа и кости.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар