Пак бременна? Братовчедът на Евелин Костова ще я опложда, докато излезе момче

Пак бременна? Братовчедът на Евелин Костова ще я опложда, докато излезе момче
Гласувайте за статията

Евелин Костова отново чака бебе?

Актрисата Евелин Костова, която в момента наблюдаваме в сериала „Съни бийч“ по БТВ, май отново е забременяла от своя пети братовчед, с когото живее на семейни начала. Двамата вече имат едно момиченце на име Ивайла.

Че Евелин отново е бременна, говори фактът, че тя вече е избрала име на второто си дете. Актрисата го пази в тайна, но обяви, че е наясно как ще се казва следващият й наследник.

Нещо подобно се случи и преди раждането на първото й дете. Тогава тя пак беше избрала предварително името и всичко изглеждаше уредено.

Затова се счита, че Костова отново е бременна, но от суеверие ще почака малко, преди да го обяви. В момента е жури в „България търси талант“ и най-вероятно не иска да урочаса бебето си, като накара колегите й и зрителите да обсъждат бременността й.

Актрисата по принцип иска голямо семейство. Тя е съгласна да има колкото се може повече деца, а братовчед й Михайл няма против да й прави бебе след бебе.

Този път обаче Евелин се надявала на момче, за да има по едно от двете. Дори се зарекла, че ако не е момче, Мишо да се стяга, защото ще я опложда, докато не й направи мъжка рожба.

Източник: БЛИЦ

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар