Спортист ли?! Ергенът Виктор се пропи, след като излезе от кошмара на грозните моми

Спортист ли?! Ергенът Виктор се пропи, след като излезе от кошмара на грозните моми
Гласувайте за статията

Виктор Стоянов все повече си пийва и това се забелязва след края на участието му в „Ергенът“!

Ергенът Виктор, който неотдавна чукна 32 г., е захвърлил изцяло фитнеса и здравословния начин на живот. Нещо повече, той вече често пие алкохол, което преди предаването почти не си позволяваше.

Още в Турция се забеляза, че започва да се увлича по чашката, въпреки че влезе с визитката, че води живот, подчинен изцяло на здравето. Той твърдеше, че нито пие, нито пуши. Е, вече това наполовина не е вярно.

По всичко изглежда, че компанията на момичетата в шоуто не му е била особено приятна. Виктор играеше театър, режисиран от продуцентите и сценаристите на предаването, но всъщност нито една от жените там не е негов тип и в реалния живот дори нямаше да ги загледа на улицата. Самият той призна, че не са били негов тип участничките.

Затова не е чудно, че за да успее да издържи грозноватите и откровено простовати момичета в имението, е започнал да пие все по-често. Традиция, която продължи и след връщането му в България.

Както стана ясно, Виктор напусна фитнес залата, в която работеше. Той вече изобщо не тренира, а се е отдал на бохемски живот, което преди не си и помисляше да прави.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар