Разбиха Марта след „Ергенът“: Селска тарикатка, намери си работа и се научи да готвиш!

0

Зрителите избухнаха срещу Марта след излизането й от „Ергенът“!

Честността, с която Марта Желязкова се хвали след „Ергенът“, не се възприе никак добре от повечето зрители на риалити предаването. Това става ясно от коментарите в социалните мрежи.

36-годишната художничка напусна шоуто, след като призна на Виктор, че не иска да бъде с него, понеже още обича бившия си съпруг. Той на мига я разкара, а продуцентите се опитаха да внушат на зрителите, че тя е постъпила достойно, че е признала истината.

Всъщност обаче зрителите не са вчерашни и в наши дни са гледали толкова много риалити предавания, поради което не могат лесно да бъдат изманипулирани. Мнозина укоряват Марта, че не е казала истината на Виктор от самото начало, а е чакала почти до края на шоуто, за да си направи безплатна почивка в Турция.

„МАРТА – ПОРЕДНАТА , СЕЛСКА ТАРИКАТКА !!!
Изкара си , безплатна почивка на супер място, макар, че била наясно , че не била готова за нова връзка !!! 😉
АЙДЕ ,МОЛЯ !!!
„“Търсела се , имала нужда от промяна „“ …😂
Ами …. намери си работа, МА !!!
БАЧКАЙ !!!
НАУЧИ СЕ, ПОНЕ ДА ГОТВИШ !!!
Аман от лигли !!!
Хем душата в Рая,
хем- хЕя до края !!!
Е , нЕма пълно щастие ! 😃“ – пише Н. П във Фейсбук (без редакторска намеса).

Припомняме, че Марта Желязкова не е работила нищо през живота си. Още на 20 г. се омъжва и в продължение на 15 години съпругът й я издържа.

Интересното е, че въпреки че си е стояла сама с детето у дома, не се е научила да готви. По време на предаването тя беше сред най-зле представящите се момичета в кухнята, дори едни спагети се затрудни да направи.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.