Венелин Петков се срина! Има две бебета за гледане, а живее с една хилядарка на месец

Венелин Петков се срина! Има две бебета за гледане, а живее с една хилядарка на месец
Гласувайте за статията

Венелин Петков и Николета Маданска го закъсаха с парите!

Само за миг можеш да паднеш от шеф в телевизия до обикновен даскал. Това се случи с Венелин Петков, който почти две десетилетия работеше като журналист.

В края на 2020 г. Петков бе уволнен от БТВ и тогава за него започнаха финансовите неволи. От телевизията постъпиха доста коравосърдечно, тъй като журналистът тогава имаше съвсем малко бебе за отглеждане.

След известно време на трудовата борса Венелин все пак си намери работа. Той стана учител. В момента преподава в софийска частна гимназия, където получава малко над 1000 лв. нето.

Тези пари са нищожни за Петков, който беше свикнал да прибира почти 10 бона заплата като шеф на Новините в БТВ. Затова в момента с жена му се опитват да оцелеят.

Положението в семейството е критично, тъй като наскоро Николета Маданска роди втори син на Венелин, с което разходите се увеличиха двойно. Тя пък е по майчинство и не може да взима цялата си заплата от телевизията.

Всичко това обяснява факта защо Венелин Петков драпа със зъби и нокти да се завърне в телевизията. Той е сред мераклиите за нов генерален директор на БНТ, тъй като Емил Кошлуков не се намира в добри взаимоотношения с властта в лицето главно на „Има такъв народ“.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Венелин Петков се срина! Има две бебета за гледане, а живее с една хилядарка на месец”

  1. Мила

    май 13. 2022

    Не разбирам къде е проблема.. Толкова много семейства с по 2 малки деца живеят с по-малко пари.. Е, и при тях случаят не е необичаен.. Ако бяха харчили разумно, когато са взимали големите заплати.. сега щеше да им е по-добре..

Добавете коментар