Рачков крещи обезумял из Дубай: Гаджето ми не е проститутка!

0

Димитър Рачков се завърна бесен от Дубай!

На комика Димитър Рачков понякога му се налага да бере страшен срам покрай младото си гадже. Освен че изглежда като баща й до нея, той трябва да обяснява на хората, че не й плаща, за да бъде с него.

Именно това се е случило по време на почивката на влюбените в Дубай. Там двойно по-младата от него девойка се развявала по улиците и по магазините с къси полички и рокли, поради което местните жители са я помислили за проститутка.

Освен това Анита била с видимо по-стар от нея мъж в лицето на Рачков, което още повече засилило съмнението на хората. Няколко мъже дори я попитали колко ще им вземе за сексуални услуги.

Това вече преляло чашата за Димитър Рачков и той изригнал насред улицата, че това е годеницата му, а не жрица на любовта. Актьорът бил толкова бесен, че се наложило да бъде успокояван от Анита.

Рачков се вбесил толкова много, защото го ударили по слабото място. Той виждал, че визуално Анита не е жена за него, защото е по-близо до възрастта на сина му, отколкото до неговата, което си личи отдалеч, но не можел да се пребори с нагона си и затова дори вече мисли за дете от нея.

Източник: HotArena.net

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.