Разкриха: Гаджето на Тита я скъсва в леглото! (ето защо е луда по него)

Разкриха: Гаджето на Тита я скъсва в леглото! (ето защо е луда по него)
Гласувайте за статията

Тита не била стигала до оргазъм с бившия си Виторио!

Христина Христова или просто Тита отново демонстрира колко хлътнала е по гаджето си. В национален ефир певицата не скри, че е буквално луда по Недко Николов, когото болшинството от почитателите й откровено не понасят. Двамата са заедно повече от година, живеят под един покрив, а Титка не спира да му се лензи и да го гледа като унесена.

Тита

Николов показал на Тита доста „чалъми“ в секса

Е, ето, че истината лъсна и близки до Тита, която вече е чалга певачка, разкриха коя е причината за омагьосването й. Оказа се прозаична – мускулестият и грубоват Николов я скъсвал в леглото. Недко й показал такива мурафети, че Христова си глътнала граматиката.

„Това е истината. Преди него тя ходеше доста години с Виторио, който беше красавец голям, но пълна нула в секса. Връзката им беше по-скоро приятелска, ученическа, сладникава. С Виторио Тита не беше изпитвала дори един пълен оргазъм, докато тоя я побърка. Направи я сама да си говори, показа й разни „хватки“ и сега го гледа в очите като пуделче“, разказват източниците.

Самата Тита призна, че се чувства с Николов така, както с никой мъж до момента, но естествено, се посвени за подробностите в ефир. Отбеляза обаче, че мъжете били като деца и е нужно да ги разбираш и обичаш. А какво повече искат те, от една любвеобилна жена, която не я боли главата?!…

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар