Веселин Плачков драпа за телевизията! Актьорът с един филм се бори за някой лев от Халваджиян

0

Веселин Плачков иска да се добере до екипа на Маги Халваджиян!

Актьорът с един известен филм („Дякон Левски“) Веселин Плачков има огромното желание да последва жена си Мариана Попова и да стане част от екипа на Магърдич Халваджиян. Това ще му осигури нелоши допълнителни доходи.

Именно затова в понеделник вечер Веско се появи на сцената на „Като две капки вода“ с Мариана, за да влезе в образа на Боно от U2. Целта на актьора е била Маги да разбере, че може да пее и да имитира, за да го включи в участниците за следващия сезон.

Не е тайна, че Плачков не е от най-богатите актьори. Заплащането в театъра е доста ниско, а до киното рядко успява да се добере, както и до някой сериал по телевизията.

Ето защо Веско често си търси участия в предавания. Преди 4 години той влезе в къщата на Биг Брадър, но тотално се провали след скандали с Валентин Кулагин и напусна по собствено желание шоуто, с което не успя да вземе почти нищо от хонорара си.

Актьорът има две деца за издържане, като само второто е от Мариана Попова. Затова постоянно му трябват пари, а е всеизвестно, че хонорарите при Маги Халваджиян са щедри. Затова нищо чудно да го видим в „Капките“ догодина.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.