Наум Шопов отвратен: Ако Теа беше като кокошките в „Ергенът“ щях да се гръмна! (виж още)

Наум Шопов отвратен: Ако Теа беше като кокошките в „Ергенът“ щях да се гръмна! (виж още)
4 (80%) 1 vote

Наум Шопов потресен най-много от Блага, Деница, Людмила и Виктория!

Отвратен и едновременно благодарен е Наум Шопов – младши, при това месеци след края на снимките на „Ергенът“. Както знаем, Наум бе водещ на риалити формата и трябваше да прекара доста време в компанията на Виктор Стоянов и мераклийките за сърцето му.

Наум Шопов

Наум Шопов трижди по-влюбен в жена си

След снимките на „Откраднат живот“ и множеството качествени хора, с които общуваше там обаче, „Ергенът“ се сторил на Шопов като същински хорър с психо елементи. Наум и до днес не спирал да разказва за неадекватността на повечето от момичетата вътре, разкриха близки до обкръжението му.

Източниците довериха, че след предаването Наум се върнал тройно по-влюбен в жена си Теа Минкова и нямал търпение да я награби и да й се обясни (макар да са заедно отдавна и да имат дъщеричка).

„Той се върна така наплашен и директно отвратен от видяното в Турция, че се шегуваше, че ще ходи да си лее куршум. Постоянно повтаряше на колко тъпотия на килограм е попаднал там, а поведението на някои от момичетата определи като вулгарно и достойно за проститутки на магистралата“, разказват запознати.

„Ако жена ми беше и наполовина такава кокошка като тия вътре, щях да си тегля куршума. Всъщност нямаше да бъда с нея, това е някакъв кошмар. Не е човешко, бате“, не спирал да се възмущава Наум Шопов, който бил най-потресен от Благовеста Бонбонова, Виктория Капитонова, Деница и Людмила.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Наум Шопов отвратен: Ако Теа беше като кокошките в „Ергенът“ щях да се гръмна! (виж още)”

  1. Маги

    май 13. 2022

    Напълно съчувствам на Наум Шопов. Ние като зрители сме отвратени от скандалното и грубо поведение на голяма част от участничките, а какво остава за него, който е бил в кухнята на събитията. Няма как да не заобича повече жена си, сравнявайки я с меркантилните и зли жени от шоуто.

Добавете коментар