Венцислава Тафкова се въргаля с Мартин Елвиса и писка: Издържам се сама! (виж още)

Венцислава Тафкова се въргаля с Мартин Елвиса и писка: Издържам се сама! (виж още)
Гласувайте за статията

Венцислава Тафкова била доста оборотна и по тънката част!

Окичената с короната на Мис България пловдивчанка Венцислава Тафкова разсмя мрежата с нелепите си твърдения, че се издържа сама. Тафкова, която от известно време мачка чаршафите на бившия на Емануела – Мартин Елвиса, се кълне публично, че не взимала и стотинка от него. А всичко в живота си постигнала със собствен труд.

Венцислава Тафкова

Венцислава Тафкова се издържала сама – смехория!

Труд да, но какъв, на повикване ли – питат с насмешка във форумите, след изявлението на Венцито в Инстаграм. „Не съм била и няма и да бъда зависима финансово от мъж. Аз работя, помагам и в семейния ни бизнес, самостоятелна съм“, заключи Тафкова, която се смята за кралица на хубостта, но болшинството са на друго мнение.

Сами виждате по-долу как е изглеждала миската преди да си наблъска устните с хиалурон и да се подложи на редица други корекцийки. Точно този й изглед кара не един да се чуди как Елвиса се е хванал с нея след Емануела, която поне има визия в пъти по-добра от тафковата, както и реално се гордее с професия, макар и на чалга певица.

Миската преди джуките

„Очевидно е какво е намерил Елвиса в тая и явно е много добра в секса, защото от всичките й ТВ изяви се видя, че с акъл не е надарена“, коментират в нета. А близки на Мартин шушукат, че Венцислава не може да води разговори за история или квантова механика, но в пълната програма била фърси.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар