Това с Виктор нищо не е! Благовеста от „Ергенът“ е истинска пума, остава без гащи при всеки флирт

0

Благовеста Бонбонова преследва мъжа, когото си набележи, докрай!

Единствената, която се влюби във Виктор от всички участнички в „Ергенът“, е Благовеста Бонбонова. 32-годишната плеймейтка се опита да „приклещи“ фитнес инструктора, но не успя.

Блага пробва какво ли не. Свали си гащите пред него и му ги подари. На срещата им го награби като невидяла. После пък му разправяше колко е сексуална, защото той самият сподели, че много държи на секса в една връзка.

В крайна сметка Виктор не си падна особено по Благовеста, въпреки цялото преследване от нейна страна. Ето защо днес тя е без гадже.

Това разкри самата Блага в „Преди обед“ по БТВ. В момента тя няма мъж до себе си, но призна, че когато си хареса някого, го преследва докрай.

Плеймейтката се оказва истинска пума в това отношение. Преследва мъжете до дупка, само и само да й обърнат внимание. Основното й оръжие за тази цел е сексът.

Блага сподели в „Ергенът“, че е „ходещ секс“. Иска да го прави навсякъде и по всяко време.

Както е известно, тя имаше 8-годишна връзка с футболиста Пламен Димов. Всичко между тях е започнало именно със секс и после са заживели заедно, а най-вероятно известно време ямболийката го е преследвала, за да й обърне по-специално внимание.

Блага сподели в ефир, че това с гащите пред Виктор е било флирт, което значи, че тя и друг път, когато флиртува, остава без гащи.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.