Андреа Банда Банда проплака: Не съм кифла и джудже!

0

Андреа Банда Банда проплака срещу хейтърите!

Ко-водещата Андреа Банда Банда пусна видео, насочено специално срещу хората, който я нападат в социалните мрежи. Очевидно не й е безразлично, че постоянно я обиждат.

Банда Банда
Андреа Банда Банда се жалва в нета

Панелистката на Гала показа някои от обидите, които е получавала в интернет. Сред тях са „превзета кифла“, „джудже“ и „недоразумение“.

„Не вярвам, че има човек, на когото никога не му пука, ако го хейтят. Не вярвам и че “щом има лоши коментари, значи си успял”.

Вярвам, че повечето такива коментари реално нямат никакво значение. Защото представи си колко на са ти наред нещата, за да си правиш труда да коментираш други хора.“ – избухна Банда Банда в Инстаграм.

Истината обаче е, че много от критиките срещу нея не са без основание. Тя започна работа в „На кафе“ без грам опит в подобно предаване. От всички панелисти се справяше най-зле, почти не взимаше думата, но повечето ги смениха, а тя остана, което дразни уважаемия зрител.

Илиян Любомиров и Ева Веселинова например се сбогуваха с щедрия си хонорар в Нова телевизия, докато невзрачната и вечно мълчаща Андреа си остана. Това говори, че връзките й са твърде дебели, като според слуховете родителите й са много заможни и те й уреждат работа.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.