Отровна смрад задуши Цариградско шосе! Съмнителни спиртни течности причинили пожара в The Mall?

Отровна смрад задуши Цариградско шосе! Съмнителни спиртни течности причинили пожара в The Mall?
Гласувайте за статията

Съмнителни спиртни течности, които се продават на клиентите в The Mall, са причина за бруталния пожар, който пламна по-рано днес. Това е една от екзотичните версии за инцидента, който продължава да трови дробовете на столичани.

Наши източници са категорични, че каквато и да е причината за зловещия пожар, при всички положения виновни са собствениците заради бруталната безстопанственост.

Към този час The Mall, е опразнен от полицията. По непотвърдена информация пламъците  са тръгнали от етажа със заведения. В сградата се стеле на талази отровен пушек, а целият трети етаж е задимен. Очевидци съобщават, че са видяли огромни пламъци. На последния етаж на търговския център се помещават кино, заведения за бързо хранене и няколко ресторанта. Огнеборците се възмущават, че зад на пръв поглед лъскавата ресторантска фасада се крие истинска кухня от ада.

Нискоквалифицирани готвачи са принудени да прескачат оголени кабели, вентилацията била задръстена с трупове на умрели птици, нагорелите контакти зловещо излизали от гнездата си, противопожарните кранове били гранясали и не можело да се отвият, а пожарогасителите били задръстени от туби с наливен алкохол, което освен опасно за здравето, е и забранено по закон, т.к спиртни напитки следва да се продават само в облепени с бандерол стъклени бутилки. Тази досадна подробност никак не смущавали собствениците на The Mall, които гледали само как да икономисат някой лев на гърба на държавата и клиентите.

Версиите за зловещия пожар, щетите от който тепърва ще се изчисляват, са няколко. Най-тривиалната е свързана с битов инцидент в кухнята, породен от неизправна инсталация, която не е виждала ремонт от десетилетия. По-екзотичната версия гласи, че са пламнали точно тубите със съмнителни спиртни течности, продавани на клиентите за марков алкохол на петорни цени. Не било изключено и някой от шефовете да е драснал клечката на The Mall умишлено за да прибере пари от застраховката.

Каквато и да е истината, сега работата на пожарникари, медици и полицаи е да евакуират невинните жертви на огнения ад, почернил предстоящите почивни дни, кръстят се оцелелите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар