Честито! Благо и новата му вече са женени! Влюбената двойка показа брачните халки, а Поли – коремче (СНИМКИ)

0

Не си губят времето Благой Георгиев и новата му половинка Полина Спасова. Двамата вече са сключили брак и развяват на показ венчалните си халки, разкри първо Kliuki.net.

Според светския сайт двойката е казала „Да“ още преди два месеца на тайна церемония във Велинград, а вероятната причина за набързо скалъпената сватба е бебе.

В момента двамата са на меден месец в Бали, откъдето показаха и брачните си халки, а на безимения пръст на Поли блести и годежният пръстен с голям диамантен камък. Забелязваме обаче и още нещо. 25-годишната девойка е поокръглена в областта на корема и далеч не може да се похвали с изваяните форми на Златка Райкова, например.

Това обяснява и бързата сватба – бракът им е сключен само месец, след като Благо се върна от романтичната си почивка на Малдивите с Русата Златка. Именно този воаяж се оказа преломен в отношенията на плеймейтката и ексфутболиста и дни след като се върнаха оттам, Благо се изнесе.

Каква точно е причината за спонтанната раздяла, все още няма официална информация. Столични клюкари обаче предполагат, че Джизъса е имал паралелна връзка с Полина, която забременил случайно. Когато Златка разбира, двамата се разделят, а още през март Благо сключва брак със Спасова във Велинград.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.