Тоца на 38: Задръсти мрежата да се фука колко е успяла, никой не я отразява! (виж тук)

Тоца на 38: Задръсти мрежата да се фука колко е успяла, никой не я отразява! (виж тук)
Гласувайте за статията

Антония Петрова става все по-самовлюбена, фенове обаче йок!

38 лазарника чукна днес Антония Петрова или просто Тоца, както масово я наричат в нета. Съпругата на Ивайло Батинков обаче (да е жива и здрава), както винаги не се съсредоточи върху това да си прекара добре със семейството, а наблегна на хвалбите в мрежата.

Антония Петрова

Антония Петрова мина всички граници на нормалността

От сутринта до късни доби тя не спря да поства снимки и видеа, над които, по обичайния си метод, пускаше един и същи текст. Гласящ колко е успяла и вървежна. Чак да си върнеш закуската и обяда в едно…

„Днес, на петък 13-ти, имам рожден ден. На мен тази дата винаги ми е носила реализация, късмет и небивал успех с всичко, с което се захвана. Искала съм и съм си постигнала всичко – и в личния, и в професионалния план, и в духовния – и то в значителни размери, за които не съм дори мечтала. С късмет съм си родена, щастлива ми е била звездата“, нарежда ли нарежда Тоца.

Петрова се опияни от себе си дотам, че дори не забелязва как почти никой не реагира на постовете й. Лайковете под повечето от тях са по-малко и от десетина, но тя продължава да „налива“. Да не говорим, че в нета никак не са малко мненията, че 38-годишната Тоца си мяза буквално на превалила 40-така и то отдавна.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар