Пълен крах! Никой мъж не иска злобата на Людмила от „Ергенът“, стои без гадже и чака

Пълен крах! Никой мъж не иска злобата на Людмила от „Ергенът“, стои без гадже и чака
Гласувайте за статията

Славата не е донесла на Люси мъжа, когото чака толкова години вече!

Людмила Костадинова продължава да търпи крах след крах. Тя влезе в „Ергенът“, за да си намери мъж, но не само не го намери, но и й стана още по-трудно да го направи.

Представянето на Люси беше под всякаква критика. Тя показа това, което не бива да бъде един човек, а именно злопаметен, отмъстителен и злобен.

Зрителите определиха единодушно Людмила като най-злобната участничка в „Ергенът“. Очевидно и мъжете са го зебелязали, защото интересът към нея не се е покачил след шоуто, въпреки че вече е известна, призна самата тя в „Преди обед“ по БТВ.

Пред Сашо Кадиев Люси изплака голямата си болка, а именно, че не може да си намери мъж вече толкова време. Само след дни тя ще закове 30 г., а все още не е имала много сериозна връзка.

Преди да влезе в „Ергенът“, Людмила е била влюбена в мъж, който не отговорил на чувствата й. Това я наранило и затова решила да се пробва в предаването.

Людмила има сериозни проблеми с мъжете. Тя сподели, че иска да направи семейство и да има деца, но все не й се получава. В момента все още е без гадже.

Всъщност Люси е за съжаление, защото и малкото връзки, които е имала, са били катастрофални. До ден днешен нито един мъж не й е правил какъвто и да е подарък, което е наистина тъжно.

Люси сподели, че е от жените, които не обичат да се борят за един мъж, а предпочита да стои и да чака той да я забележи. Може би затова с Виктор нещата не се получиха.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар