Размазаха Ергенът Виктор: Женски полов орган, пародия на мъж!

Размазаха Ергенът Виктор: Женски полов орган, пародия на мъж!
Гласувайте за статията

Виктор Стоянов получи здрав „хейт“ в социалните мрежи!

Един епизод преобърна симпатиите към Виктор Стоянов на много от зрителите на „Ергенът“. Причината е, че не изгони Виктория Капитонова от риалити шоуто след бруталния скандал с Александра Гърдева.

Вики и Алекс се скараха жестоко, при което рускинята хвърли питието си върху психоложката. Мнозина помислиха, че това ще е капката, която ще прелее чашата за Виктор и той най-накрая ще изхвърли от предаването наглата рускиня.

Нищо подобно обаче. От „Ергенът“ си замина Деница, а Вики смело отива към полуфиналите. Нещо, което разочарова не само зрителите, но и самата Александра, която сподели в ефир, че решението на Виктор я кара сериозно да се замисли за това какъв човек е той.

„Егати… женския полов орган“ – Е. И.

„Ергенът ще си остане ерген! Пълна пародия на МЪЖ. Алекс, бягай далече!“ – К. Г.

Това са само някои от коментарите на зрителки по адрес на Виктор заради решението му да остави Виктория в играта. По този начин той изгуби уважението на много от феновете на предаването.

Разбира се, според слуховете не той решава кой ще продължи, а продуцентите. Възможно е и затова да се разплака в края на церемонията на розите, тъй като изгони Деница, а не е искал да го прави.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар