Първи полуфинали на Евровизия

0

Intelligent Music Project се представиха с песента Intention, музиката им беше съпътствана от множество визуални ефекти, акрактивно представяне и зре;ищмо запомнящо се.

Макар, че се харесаха на публиката все пак нашите представители не успяха да се класират за по напред, парчето определено е стойностно има много музика в него, но пред нас останаха изпълненията на много други страни.

Нека споменем, че напред в класирането и достигнали до финал са Албания, Латвия, Литва, Швейцария, Словения, Украйна, България, Нидерландия, Молдова, Португалия, Хърватия, Дания, Австрия, Исландия, Гърция, Норвегия, Армения.

Intelligent Music Project

Утре ще бъдет поредия полуфинал, а в неделя, на 15 май се очаква финала на конкурса евровизия. Всеки , който е харесал някои от представените песни или вече си има фаворит за финала може да бъде активен и в неделя да следи концерта.

Припомняме, че според регламента на евровизия може да се гласува за другите страни, без участниците, които представят страната, където сме граждани. Идеята е всеки да има шанс, а не по-големите по население страни да изместване малките. Разбира се всеки път си личат пристрастията примерно междиу скандинавските страни, които взаимно се подкрепят, балтийските държави, но и винаги малки държави или в които има социален или друг конфликт и носят послание чрез песните си успяват да стигнат далеч на финалите. Украйна вече се класира, очаква се тя да печели още много гласове, на финал са Албания, Исландия, Армения също.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.