Тежък удар за Виктор: Александра отказва розата на полуфинала! (тръгва си с достойнство)

Тежък удар за Виктор: Александра отказва розата на полуфинала! (тръгва си с достойнство)
Гласувайте за статията

Александра напуска на стъпка от финала, разочарована от Виктор Стоянов!

Колосален обрат ще се случи в „Ергенът“, но не на финала, а още на полуфинала идния четвъртък, когато Виктор Стоянов ще получи неочакван и тежък удар, но и добър урок от Александра Гърдева. Хулената и обиждана в продължение на месеци Алекс ще постъпи достойно и ще си тръгне от предаването сама.

Виктор Стоянов

Александра Гърдева напуска, Виктор Стоянов се оказа разочарование

В анонса снощи видяхме, че на полуфинала тя е първият избор на Виктор, който й дава първата от останалите вече две рози. До нея за китката тръпнат Дениз Хайрула и злобната Виктория Капитонова. В момента, в който Стоянов произнася името на Алекс и й подава розата, рускинята позеленява и започва да пресмята как битката сега ще е между нея и Хайрула…

Е, Александра Гърдева ще предизвика същинско цунами. Тя отива при Виктор с възможно най-сериозното изражение и обявява решението си. Имала няколко дни да размисли и осмисли случилото се – това, че Ергенът остави Капитонова в имението, въпреки агресията й към Алекс, психоложката показва чест и достойнство.

Александра е първата жена, която отказва розата от Виктор Стоянов и напуска сама, на стъпка от голямата победа. Двете „клявки“ Дениз и Виктория, както ги наричат в мрежата, ще останат с отворени усти, а самата рускиня ще се пръсне от яд, въпреки че привидно ще се зарадва.

„Ако можеше, Капитонова сама щеше да си прегризе гърлото, защото дори и да спечели, Александра ще е тази, която ще бъде запомнена след шоуто и тя е реалният победител – както за Виктор, така и за зрителите“, коментират източници от кухнята.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Тежък удар за Виктор: Александра отказва розата на полуфинала! (тръгва си с достойнство)”

  1. Никифор

    май 14. 2022

    Браво на Алекс и тотален провал на сценаристите.Те бяха причината Виктор да не изгони самозабравилата се Руска бля въпреки тоталното нарушение и пияно държание.Според мен трябва да се разгледа статута на тази персона.А колкото до шоуто – пълен ФАРС

Добавете коментар