Алекс от „Ергенът“: Не съм проста, имам заболяване! Вижте както разкри психоложката

3

Една от най-желаните участнички в „Ергенът“ от Виктор Стоянов – любимката му Алекс Гърдева, разкри за свое заболяване. Психоложката сподели пред свои последователи в социалната мрежа, че страда от дислексия, с което обясни и неадекватното си представяне по време на игрите с въпроси в предаването.

Алекс в действителност се представи много зле на куиза с въпроси от обща култура, сред които кога е създадена Първата българска държава и кой е Паисий Хилендарски. Тя се изложи фатално, показвайки, че не знае отговорите, макар те да са известни на повечето първокласници.

На въпросите относно Ергена хипнотерапевтката отново прояви неадекватност. Тя не знаеше фамилията на Виктор и дори и след като й я казаха няколко пъти, тя не успя да я запомни.

Заради представянето си Алекс получи доста критики и загубил голяма част от феновете си. Психоложката обаче от своя страна намери начин да оправдае невежеството си, обяснявайки, че страда от дислексия и вроденото състояние винаги й е пречело да се концентрира.

Дискексията е състояние, което се изразява в неспособност за четене и разбиране на прочетеното. То няма лечение, но с подходящите техники може да бъде овладяно. Дислектиците проговарят по-късно от връстниците си, те изпитват затруднение в писането, разпознаването на буквите и звуците. По-често се среща при момчетата.

 

3 коментара
  1. Prrr казва

    Добре, че има силикон и поне нещо има. Иначе без него какво плоски дъски са, направо са като траверси.

  2. Маги казва

    Това, че Виктория е хитра Кума Лиса, интересчийка и голяма интригантка, не означава, че не е проста. Това се доказа преди няколко предавания, когато Наум Шопов им задаваше въпроси, а тя на нито един не можа да отговори, оправдавайки се, че не е учила в България. Но за съжаление и на въпроса от руската литература не можа да отговори и стана за смях. Иначе е майстор на интригите и на манипулациите. Ако Алекс е българска злобарка, както се изказа по неин адрес многократно, по-правилно е да се каже, че Виктория е руска злобарка. И когато казва: „Злото вън!“, вероятно има предвид себе си. Неприятна, меркантилна и зла жена. Много негативен образ.

  3. Петя казва

    Как Алекс е взела диплома по психология ? Или и дипломата й е фалшива, като добротата й. Тази жена има раздвоение на личността. Ехидна Усмивка, когато е изкарала Виктория извън нерви. И сладка, невинна детска Усмивка, когато погледне Виктор. Тя наистина е демон.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.