Смешен е: Даниел Петканов се фука, че го искали за жиголо! (още подробности)

Смешен е: Даниел Петканов се фука, че го искали за жиголо! (още подробности)
Гласувайте за статията

Даниел Петканов живее в измислен свят, стана за резил!

Лудия репортер май наистина е изплискал легена. Даниел Петканов се е взел за звЕзда, а откакто се паряса с Алекс Богданска хептен се е надул. Данито счете за необходимо да разгласи на мало и голямо в нета, че получил покана за участие в ревю. Но… ти да видиш – я отказал.

Даниел Петканов

Даниел Петканов лъже и си вярва

Според Петканов хонорарът вече бил уговорен, когато му обяснили, че след ангажимента на подиума, от него ще се изиска и „една друга работа“. „Каква е тази друга работа?! Помислих и отказах, но… да съжалявам ли сега?“, уж разсъждава Даниел.

Близки до Петканов обаче си умират от смях и го скъсаха от майтапи, защото се оказа, че пред познатите си той разказвал как му правели неприлични предложения като това било едно от тях. С две думи – все по-често го искали за по-специални услуги, разбирайте жиголо.

„Тоя откачи. Това, че има ръст и че си отряза носа, далеч не значи, че е станал по-харесван. Напротив. От двамата с Александра тя беше хубавата, а той смешникът. Коя богата дама, че и чичко, би си платил за Даниел?! Да не са луди?! Че тоя не става за чеп за зеле. Какви мускуляги и симпатяги има, ако трябва да си търсиш кой да те опъне“, коментират източниците.

Явно обаче Данито така си вдига акциите пред мацките, които се надява да вкара в кревата…

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар