Втора Андреа: Симона Загорова лъже себе си, че не е дебела! (СНИМКИ)

Втора Андреа: Симона Загорова лъже себе си, че не е дебела! (СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Симона Загорова се изкриви от мерак да се прави на стройна!

Във втора Андреа започна да се превръща Симона Загорова. Щерката на примата Глория, която иначе е талантливо и чаровно момиче, е започнала здраво да лъже – най-вече себе си. Причината – дълги и неравни битки с теглото, като в крайна сметка предпочете да заложи на фотошопа, отколкото на зора.

Симона Загорова

Симона Загорова слаба? Да, ама не!

Вместо да спазва диети, да се поти в залата или, ако щеш, да отиде при д-р Емилова, Мони реши, че програмите в телефона ще й свършат по-бърза и по-качествена работа. Е, само виртуално, но какво пък – далеч повече хора я гледат в нета, отколкото в реалността.

Загорова така се престара с фотошопирането, че започна да мята и снимки от фитнеса. На които обаче се е престарала и от мерак да се представи слаба, че дори и кльощава, се е докарала крива и несъразмерна. Ако се вгледате добре, ще видите, че на втората снимка главата й реално е по-голяма от тялото, което за човешкия род е или невъзможно, или уродливо.

Главата идва лекинко по-голяма от тялото

Симона никога не е била спортен тип и очевидно съчетава правопропорционално мързела с добрия апетит. А след раждането на момиченцето й каруцата хептен се обърна. В телевизионните й изяви ясно личи, че Монито е пищна и пухкава красавица, но от мрежата ни гледа нейното манекенско подобие. Какво пък, щом й харесва така, няма да й гоним карез.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар