Джулиана Гани отново показа 2 грама мозък! (Илиян Найденов черпи, че се е отървал)

Джулиана Гани отново показа 2 грама мозък! (Илиян Найденов черпи, че се е отървал)
Гласувайте за статията

Джулиана Гани направи за посмешище и новия си!

Два грама! Толкова май е сивото вещество в главата на Джулиана Гани, която наскоро се похвали, че си била купила апартамент. То и палат да си купи, човек няма да стане, одумват я гневно в нета. А и причини за това бол…

Джулиана Гани

Джулиана Гани се оказа рядко безотговорно и скудоумно същество

Докато бившият й Илиян Найденов вчера пусна в мрежата спомен със сина им Давид и видимо се старае да гледа и да обгрижва детето си, то Джулката забрави, че е родила такова. Тя не спира да се фраска пред „множеството“ си последователи (голяма част от които купени) и да се хвали с кадри от почивките си с новия тъпкач.

Гани и полицаят Теодор Гецов са в Дубай на снимката, която силиконката публикува и от която се видя, че Гецов се е изчистил от мисъл покрай общуването си с нея. Джулката го е направила на плитки и го е заснела в умопомрачителен вид. Нещо, което крайно не съответства на професията, която практикува.

„Гледайте я! Пълна пача! Прави се на кукувица, каквато всъщност е, вместо да бъде до сина си. Горкото дете! Но всичко се връща. Ще дойде ден, в който Давид няма да я понася“, коментират в мрежата. А близки до Найденов разкриха, че инструкторът по фитнес буквално черпел, че се е отървал навреме от това бреме.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар