Това тя ли е: Алисия се докара на п*рно звезда! (подробности + снимки)

Това тя ли е: Алисия се докара на п*рно звезда! (подробности + снимки)
Гласувайте за статията

Мъж ли си търси Алисия, втора работа ли?!

Какво й прещрака на Алисия, се чудят мнозина в мрежата днес, след като тя се появи в нетипична за нея и доста скандална светлина. Бившата на Валери Божинов и на Никито Михайлов цъфна с визия на актриса от п*рно филм. Облеклото и особено гримът си бяха баш „магистрални“, а и самата тя се чудеше как се е докарала до… това.

Алисия

Алисия в ново амплоа

„Как позволих да ме направиш такава?! И аз самата се чудя още“, чурулика над поста си певицата, а думите й са насочени към гримьора й. Явно Алисия се е разгонила с пукването на пролетта и си търси мъжле да я оправи, коментират пък потребители в нета.

Знаем, че от връзката си с Ники Михайлов тя не говори и не издава нищо за личния си живот и за мъжете до нея. Но и ако имаше нещо наистина сериозно, нямаше да има и причина да го крие. Най-малкото, защото отношенията щяха да се развият до предложение за брак, каквото Алисия кой знае защо никога е нямала – ни от Валерко, ни от Никито, ни от следващите…

„Много си п*рно“, пишат й под снимките

Идващия понеделник певицата ще завърши и участието си в „Капките“, където не успя да додрапа по финала (както и се очакваше). Алисия се представи като един от посредствените участници, за разлика от колежката си Есил Дюран, която поне показа брутални гласови данни.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар