След критиките, че прилича на лелка: Деница Дишкова се наблъска с филъри! (СНИМКИ)

След критиките, че прилича на лелка: Деница Дишкова се наблъска с филъри! (СНИМКИ)
3 (60%) 1 vote

Деница Дишкова с бухнали като понички скули!

Служителката от АЕЦ-а – Деница Дишкова бе поредната изгонена от „Ергенът“ и то в най-гадния за нея момент, на крачка от финала. Недоумението и гневът й сигурно са били тройни след факта, че Виктор Стоянов предпочете нахалната Виктория Капитонова пред нея. И то след като рускинята прояви явна агресия в предаването, лисвайки чаша с водка по Алекс Гърдева.

Деница Дишкова

Забелязва се и лек филър в устните на Деница Дишкова

След края на епизода, по традиция, Деница гостуваше на Николаос Цитиридис. Тя се появи в студиото в официална розова рокля, но това, което веднага се наби на очи, бе промяната в лицето й. Дишкова е видимо тунингована като физиономията й е наблъскана с филъри.

Явно коментарите на участничките, а и на зрителите на формата през изминалите близо два месеца, са се оказали решаващи за Деница. Знаем, че тя е на 34 години (поне това заяви официално), с два лета е по-млада от Марта, но само нея всички определяха като „лелка“ и като „майка на ергена“.

Снощи си пролича, че Деница е обработила най-вече горната част на лицето си, в областта на скулите, които са буквално „бухнали“. Там именно, при нея, бяха следите от времето, които някак „спихваха“ кожата й и тя изглеждаше като хлътнала.

Въпреки външната намеса обаче, много зрители не одобриха визията й и коментираха, че преди е изглеждала стара, а сега прилича на „поничка в сурата“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар