Ергенът Виктор: Съжалявам, че не изгоних Виктория, разкайвам се много!

Ергенът Виктор: Съжалявам, че не изгоних Виктория, разкайвам се много!
4 (80%) 1 vote

Виктор Стоянов поиска прошка от зрителите, че не е изгонил Виктория Капитонова!

Ергенът Виктор очевидно не понася критиките, които отнася от снощи насам и затова се извини на зрителите на предаването в специално видео. Фитнес маниакът не се чувства добре, защото хората изведнъж го намразиха.

Във видеото Виктор разкрива, че съжалява, че не се е позаинтересувал повече за случката с излятото питие на Виктория върху Александра. Той се разкайва искрено и след като е видял по телевизията случката, която иначе не успя да види на живо, е останал ядосан на себе си, че е сгрешил, като не е изхвърлил рускинята от шоуто.

Припомняме, че по време на снощния епизод Виктория заля с питието си Алекс, след което си наля още едно и продължи да пиянства. Психоложката отиде при Виктор за закрила, но после той не изгони Вики, въпреки че знаеше за агресията й.

Виктор е изключително хулен и обиждан от зрителите в социалните мрежи вече почти 24 часа. Мнозина го определят като женчо, мекотело и какво ли още не.

Няма начин бившият фитнес инструктор да не е видял всичките негативни коментари и затова не е случайно, че пусна видео, с което да се извини.

Самият факт, че пуска подобно видео и съжалява, говори, че със сигурност към днешна дата не е с Виктория Капитонова. Почти сигурно е, че той не е имал връзка с нито една от предаването.

ВИЖ ВИДЕОТО ТУК

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара по “Ергенът Виктор: Съжалявам, че не изгоних Виктория, разкайвам се много!”

 1. Човек

  май 15. 2022

  Убедени сме, че не Виктор е избирал кого да изгони. Така му е нареждано от екипа. Виктория е ценна точно със скандалите, затова е трябвало да остане.

 2. Ради

  май 15. 2022

  Осценаристите не са му позволили да изгони Капитонова. Той не може да реши нищо без тяхно съгласие. А и със сигурноат е подписал клаузи за конфиденциалност, поради което трябва да потдържа лъжата, че той решава кой да си тръгне. Иначе язък за 2та месеца снимки, ще трябва пари и неустойки да връща.

 3. Даниела Николова

  май 16. 2022

  Редно е да има и Момата! Искам да видя как 22 – ма юнаци ще се борят за някоя, която прилича на претендентите в Ергенът! Иначе е ДИСКРИМИНАЦИЯ!

Добавете коментар