Шок и ужас за Виктория Капитонова на финала на „Ергенът“: Виктор й показва презрението си! (виж още)

1

Виктория Капитонова ще удари яка греда на самия финал!

Истински шок ще бъде краят на „Ергенът“ за най-наглата участничка в него – Виктория Капитонова. Рускинята, чиято единствена цел не е сърцето на Виктор Стоянов, а това да бъде победителка и да натрие носовете на останалите, ще получи зверски удар. При това от самия Виктор, който ще й покаже не друго, а презрението си.

Виктория Капитонова
Виктория Капитонова ще се сблъска с презрението на Виктор

Както вече се разбра, на полуфинала любимката му Александра Гърдева ще се откаже от розата му и ще напусне предаването доброволно. Така психоложката ще покаже едновременно достойнство, но и ще смачка фасона на Стоянов, който се показа не като мъж, а като плужек по отношение на злобната Виктория.

Алекс напуска именно затова, че Виктор не я защити и дори след откровената агресия на рускинята я остави в имението. Постъпката на Александра обаче ще се яви като леден душ за Ергенът, който ще се освести, макар и късно.

На финала на формата той не само ще избере Дениз Хайрула за победителка, но и ще покаже на Виктория Капитонова, че е разочарован от себе си и отвратен от нея. Сами може да си представите каква ще е физиономията на жлъчната и егоцентрична рускиня при този развой на събитията.

След напускането на Алекс тя вече си въобразява, че „короната и тронът“ са нейни, но… греда! Нямаме търпение…

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. Wis казва

    . А именно туркинята насажда в самото начало презрение към Александра!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.