Диляна Попова на 40: Разкри двете си тайни за неостаряваща кожа! (виж тук)

0

Диляна Попова не пропуска тези две неща всеки ден!

Диляна Попова прехвърли 40-те, но продължава да е все така изкусителна и ослепителна хубавица. Следите на времето явно не оставят своя си отпечатък върху лицето й, а колкото и странно да звучи, бившата на Асен Блатечки не е по пластичните интервенции. Тя има само малко хиалурон в устните, които коригира още преди години.

Диляна Попова
Диляна Попова – годините не й личат!

Попова не крие, че е суетна чисто по женски, но си има трикове и тайни за младост и хубост, които (поне засега) изключват естетичните клиники. А знаем, че колкото по-късно в годините си човек звънне на д-р Енчев, толкова по-добре, защото започнеш ли да пълниш и разтягаш кожата си на 30+, след 50-55 вече ще си карикатура.

Е, Диляна, освен хубава, се оказа и щедра, като реши да сподели публично какво прави за кожата си. Това са основно две неща като първото е системен прием на важния за дамите колаген. Всеки ден, от няколко години вече, Попова приема тази добавка, без която лицето й ще започне по-бързо да се сбабичосва.

Другото, което не пропуска винаги след сън, е да влезе в банята и да си плакне дълго лицето с колкото може по-ледена вода. След това слага добър крем и си прави лек масаж, но винаги с движения от брадичката към скулите, никога обратно. Това е, дами, може да изпробвате тези магийки и върху себе си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.