39-годишната Алисия лъже като дърта циганка: Не боядисвам косата си! (виж още)

0

Алисия изцепи брутална лъжа в мрежата!

Алисия брутално се оля, направо се размаза. Чалгаджийката лъже като дърта циганка, но моментално бе спипана от потребителите в мрежата. Преди часове тя постна две свои снимки в компанията на стилиста Венелин Кондаков, който редовно фризира и някогашната й врагиня Николета Лозанова.

Алисия
Близо 40-годишната Алисия не се боядисвала – дръжки!

Над единия от фотосите Алисия, вместо да си трае, взе, че написа гръмкото: „Мнозина от вас ме питат какъв е цветът на косата ми и как го постигам. Никак. Това е естественият ми цвят“, рече Алисия и моментално разсмя стотици.

Поглед в Чичко Гугъл е достатъчен, за да видим, че вакарелката е чукнала 39 лазарника (демек върти 40-така). На тези години да обяснява, че това е нейният рожден цвят и не боядисва косите си, е меко казано смешно.

Да, вярно е, че има хора, които побеляват по-късно, но няма начин да нямаш поне няколко посивели косъмчета. Докато, ако се вгледате добре, ще видите, че косата на някогашната Божиновица е като току-що окъпана с някоя скъпа и професионална боя.

„Кого лъжеш бе, Алисия?! Ти на младини си нямала тоя блясък в косата и такъв цвят. А с предишните ти изрусявания и с ЕГН-то, да имаш да вземаш, че не си побеляла. Аре, бегай оттук!“, коментират потребители в нета, но явно певачката сама си вярва.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.