Златка се гаври с Благой: Смешник мухлясъл! Къде съм аз, къде си ти… (виж още)

0

Златка Райкова още е бясна на нереза Благой Георгиев!

Златка Райкова не спира гаврите с бившия си благоверен Благой Георгиев като дори става все по-жестока и язвителна към него. Знаем, че Джизъса си хвана нова тръпка, за която се говори, че дори се е венчал. Става дума за велинградската бръмчалка Полина Спасова, чиито родители обаче са собственици на хотел и значителни доходи.

Златка Райкова
Златка Райкова не може да гледа бившия си и на снимка

Усетил миризмата на парите, фалиралия женкар Благой бързо се прилепил до мацката, която е с около 20 лета по-малка от него. За разлика от Георгиев, екс половинката му Златка Райкова нацели младок, който буквално я позлати. Арменецът Карен, който е едва на 27 години и значително по-млад от нея, не пести средства за ласките й.

Откакто са заедно, той я разкарва като панаирджийска мечка по скъпи дестинации и я облича за хиляди евро. Последно Райкова се появи цялата барната в дрешки на Диор. На едната й ръка блестеше Ролекс, а на другата две гривни Картие – всичко на обща стойност 93 бона. Ай, честито!

Златка от своя страна не спира да пуска снимки в нета, като единствената й цел е ясна – да дразни Благой Георгиев, в когото бе наистина влюбена. Дотам, че да го дари с дете, но онзи си остана непоправим – осеменява и изневерява.

Близки до Злати обаче шушукат, че тя гледала с кеф как коцкарят затъва все повече в мизерия и говорела пред приятели: „Хайде да те видим сега, докъде ще издрапаш с тая новата и за колко?! Смешник мухлясъл! Къде си ти, къде съм аз“, нареждала все още с огорчение Златка.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.