Голям удар за Виктория! Разкараха я от реклама заради заливането на Алекс

0

Виктория Капитонова вече започва да си носи последствията от ужасното си поведение в „Ергенът“!

Случката с хвърленото питие на Виктория срещу Александра се отразява зле не само на имиджа на рускинята, но и на джоба й. Някои от „спонсорите“ й се отказаха от услугите й.

Реклама на дрехи с участието на Вики е била свалена вчера, алармираха заинтересовани зрители. Причината е, че епизодът от петък е очернил изцяло образа на рускинята, почти всички я мразят и няма как някой продукт да получи адекватна реклама от нея.

Очаква се занапрад положението да е същото и да не е канена за никакви реклами повече. Хората не я понасят и някои от тях дори се заканват в мрежата, че ако видят нещо, което тя рекламира, дори да е най-хубавото на света, нарочно няма да си го купят.

И преди имаше негативни реакции срещу Капитонова, но случката с питието преля чашата и в буквалния, и в преносния смисъл. Дори е твърде вероятно Алекс да тръгне да съди Вики след финала на „Ергенът“, който е идния петък.

Зрителите обаче не си губят времето и са подали жалба до СЕМ заради агресията на Виктория. Искането им е да има санкции срещу продуентите Нико Тупарев и Радо Тушев, че са позволили и излъчили тормоза над Александра Гърдева.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.