Уникум: Тоца омъжи братовчедка, но показва само себе си! (булката да го… – снимки)

0

Антония Петрова е с ясна диагноза нарцисизъм!

Антония Петрова вдигна сватба. Не, не с трети мъж, а просто омъжи братовчедка си. Госпожа Батинкова обаче отново показа свръх развития си егоцентризъм и мания за величие като дори в най-важния ден за своята роднина, акцентира само върху себе си.

Антония Петрова
Тоца и пак Тоца на сватбата на братовчедка й

Снимките, които Тоца пуска една след друга, отразяват само нея, мъжа й Ивайло Батинков и сина им, наричан от Петрова – Бест Батинков. От самата булка няма и следа, много важно… какво значение има тя, макар денят да е неин?!

„Така да обичам сватби… особено когато се женят млади и красиви хора! Попътен вятър ще пожелая в семейния живот, много любов и много разбирателство на младото семейство от семейство Батинкови! Моята прелестна братовчедка е най-красивата булка“, пише над всяко фото Антония Петрова, но единствения кадър, на който все пак булчето се вижда, е отдалече и в гръб.

Милата булка е тотално отсвирена

Потребители веднага забелязаха това и погнаха Тоца, както си знаят. Според едни тя трябва да отиде на психолог, за да лекува нарцисизма си, а според други я е страх да покаже младата си братовчедка в лице, защото със сигурност ще я засенчи.

„Като го гледаме момичето, бива си го. А наша Тоца мяза на поддържана, ама над 50-годишна дама. Разбира се, че няма да иска да се снима до братовчедката“, смеят се в нета.

И пак Тоца… да не я забравите случайно
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.